
این غذای هوسانگیز خلاقیتتان را افزایش میدهد
خلاقیتتان چقدر قوی است. اصلا تا به حال به خلاقیت فکر کردهاید؛ اینکه برای یکبار هم که شده خودتان یک چیزی را درست کنید و از آن لذت ببرید؛ چیزی که از روی الگوی خاصی، ساخته نشود؛ فقط مال خودتان باشد؛ مختص فکر و خلاقیت خودتان؟

همشهری آنلاین: تا حالا شده غذایی درست کنید که هیچکس قبل از شما درست نکرده و نخورده و فرمولش دست خودتان است؟ تا حالا شده اعضای خانوادهتان را با غذایی که روی میز چیدهاید غافلگیر کنید؛ غذایی که نه تا به حال دیدهاند و نه اسمش را شنیدهاند. پس دست به کار شوید!
قرار است روزهای بهاری را از خانه بیرون بزنید و دست و دهن را غافلگیر کنید. همه ذهنتان مشغول این است که چه غذایی درست کنید که خیلی دردسر نداشته باشد. ظرف زیادی کثیف نکند. راحت خورده شود و از همه مهمتر سنگینتان نکند. داشتههای یخچال را که بررسی میکنید، همه چیز هست ولی نمیدانید چه کار کنید.
دلتان میخواهد ساندویچ درست کنید ولی چه ساندویچی؟
بچهها عاشق ساندویچ هستند؛ حتی دوست دارند خورش قیمه و قورمه را هم داخل نان ساندویچی بخورند، دوست ندارند غذا خوردنشان دنگ و فنگ داشته باشد. یک غذای هلو برو توی گلو میخواهند که زود بخورند و سیر شوند و لذت ببرند و بعد هم بروند سراغ بازیشان. پس چی بهتر از یک ساندویچ سبک که همه مواد مغذی در آن پیدا میشود؛ نان، جعفری، ژامبون مرغ، ذرت، پنیر و بادمجان.
اگر نان لواش نرم در خانه دارید که خیلی خوب است؛ در غیر این صورت از نان تافتون هم میتوانید استفاده کنید. اول مواد لازم درون ساندویچ را درست کنید. یادتان باشد میخواهید یک ساندویچ جدید و خوشمزه درست کنید. بادمجان خردشده را بپزید و بعد از اینکه سرد شد با ژامبون مرغ خرد شده، جعفری خرد شده و ذرت مخلوط کنید.
حالا پنیرتان را که میتواند پنیر گودا یا پنیر سفید فتا باشد، رنده کنید و با کمی نمک، فلفل و آبلیمو به موادتان اضافه کنید. موادتان را خیلی شل یا خیلی سفت درست نکنید. اینها قرار است کنار هم ساختمان یک ساندویچ را شکل بدهند. اگر شل باشد که ساندویچ وا میرود، اگر هم سفت باشد نانتان اصلا نمیتواند بار این همه مواد سفت را تحمل کند.
حالا باید مواد آماده شده را سر جایشان بریزید. نان لواش نرم یا تافتون را درسته و بدون اینکه برشی بزنید روی سنگ اوپن آشپزخانه بگذارید. حالا مواد را روی آن بریزید و خوب پهن کنید که همه جای نان پخش شود. بعد که خوب مواد را پهن کردید نان را درست مثل یک لقمه بزرگ لول کنید. بعد از اینکه نان را به شکل یک لوله درآوردید آن را داخل کاغذ آلومینیوم بپیچید و بگذارید دو ساعت در یخچال بماند. بعد از دو ساعت ساندویچتان را برش دهید تا شکل عکس شود. بعد هم ساندویچها را در یک ظرف پلاستیکی بگذارید و با خودتان به هر جایی که میخواهید بروید، ببرید.
کد خبر 768393 منبع: همشهری آنلاین
-
سه نوع نوشیدنی سرد و خاص که با نسکافه درست میشود
-
چاشنیهای خوشمزه را خودتان در خانه درست کنید
-
این غذای هوسانگیز خلاقیتتان را افزایش میدهد
-
این غذای هوسانگیز خلاقیتتان را افزایش میدهد
-
طب سوزنی چیست و چه تأثیر بر بدن دارد؟
-
ببینید | استقبال از ۱۸ پیکر شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس
-
تداوم رگبار باران و رعد و برق در ۱۱ استان | گرم شدن هوا در نیمه شمالی کشور | ۳ روز وزش باد شدید و گرد و خاک در بعضی مناطق
-
چرا امیرحسین بوربور زندگی لاکچری را رها کرد؟ | از ماجرای گالانت آلبالویی تا تدریس در روستا
-
نخستین تکیه ری در دوره شاه طهماسب صفوی پایه گذاری شد | 4 قرن عزاداری در جوار سیدالکریم
-
خروجی بعدی استقلال مشخص شد؛ جدایی بازیکن ناکام از جمع آبیها
-
تصاویری از فداکاری نگهبان باغ وحش برای نجات بچه اورانگوتان
-
بیرون زدن دستهای انسان تنها در بیابان
-
شرط واردات خودروهای دست دوم اعلام شد
-
تصمیم نکونام علیه بازیکن محبوب مجیدی | پشیمانی دوباره آبیها در راه است؟
-
عکس | بمب تابستانی استقلالی رسما امضا کرد
-
حقوق بازنشستگان معادل ۹۰ درصد حقوق شاغلان میشود
-
شرط مهاجم استقلال برای فسخ قرارداد اعلام شد
-
جزئیات حادثه سقوط هواپیما در تاکستان | آخرین وضعیت سرنشینان
-
واکنش سازمان ملل به آتش زدن سفارت سوئد در بغداد و قطع روابط دیپلماتیک میان عراق و سوئد
-
تصاویر گشت و گذار پلنگ در جنگلهای رودبار
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.