اینترنت یاب

یک غذای سنتی با نمایی مدرن

دلمه فلفل و بادمجان یک غذای سنتی است که طرفداران خودش را هم دارد ولی وقتی قرار است غذایی بپزیم که باب طبع بچه‌های پیتزاخور و بدغذا هم باشد، باید ابتکار عمل به خرج داد.

دلمه

همشهری آنلاین: شما می‌توانید با اضافه کردن پنیر پیتزای مورد علاقه بچه‌ها روی همان دلمه‌های قدیمی یک غذای سنتی را با نمای امروزی بپزید. علاوه براینکه این دلمه در مایکروفر هم قابل پخت است.

مواد لازم

۴ عدد بادمجان دلمه‌ای
۴ عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
یک عدد پیاز بزرگ
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم سبزی دلمه خرد شده
یک پیمانه سرخالی لپه پخته
۴ پیمانه برنج آبکش شده
۲ ق س رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
۳ ق س روغن
۷ ق س شکر
۲ /۱ پیمانه آبلیمو
۲ /۱ پیمانه آب
۶ ورق پنیر پیتزای ورقه‌ای
یا یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده

۱. برنج را طبق روال همیشه آبکش کنید، لپه‌ها را هم با مقداری آب خوب بپزید. سپس هر دو را در آبکش بریزید و کناری بگذارید تا حسابی آبشان گرفته شود.

۲. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیاز داغ اضافه کنید و خوب تفت دهید. سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید. در انتها برنج آبکش شده و لپه پخته را به گوشت اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

۳. بادمجان‌ها را پوست کنده، داخل شکمشان را با قاشق و چاقو کمی خالی کنید تا جا برای ریختن مایه گوشت داشته باشد.

نکته: دقت کنید دیواره‌ها را خیلی نازک نکنید تا بعد از پر کردن مواد، دلمه پاره نشود.

پس از آن فلفل‌های دلمه‌ای را شسته، یکی دو سانتی‌متر پایین‌تر از قسمت دم برش عرضی بزنید. سپس داخل فلفل‌ها را خالی کرده و کناری آماده بگذارید.

۴. بادمجان‌های سرخ شده و فلفل‌های شکم خالی را در ظرفی مناسب مایکروفر که می‌خواهید دلمه‌ها را بپزید، بچینید. حالا با قاشق به آرامی مایه گوشت را داخل بادمجان‌ها و فلفل‌ها بریزید. دقت کنید مایه بیرون نریزد و درضمن دلمه‌ها به خوبی پر شوند. اگر خیلی فشرده مایه گوشت را بریزید در انتها دلمه‌ها ترک می‌خورند.

پس از آماده شدن همه دلمه‌ها به اندازه یک استکان آب و کمی روغن در ظرف حاوی دلمه‌ها بریزید و آنها را در مایکروفر قرار دهید. برای پخت، بالاترین قدرت را انتخاب کرده، به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید.

۵. طی مرحله اول پخت می‌توانید شربت ملسی را که می‌خواهید روی دلمه‌ها بریزید آماده کنید: شکر را در آب حل کرده، سپس آبلیمو را به آنها بیفزایید. پس از پخت دلمه‌ها ظرف را بیرون آورده و با قاشق غذاخوری در هر دلمه بسته به اندازه‌اش، یکی دو قاشق شربت (ترش و شیرین) بریزید.

۶. بعد از ریختن شربت روی دلمه‌ها و مزه‌دار کردن آنها پنیر پیتزای رنده شده یا ورقه‌ای را روی سر دلمه‌ها بگذارید و ظرف را دوباره در مایکروفر قرار دهید. حالا به مدت یکی دو دقیقه حرارت دهید تا پنیر پیتزای روی دلمه‌ها آب شود.

یه جور دیگه

می‌توانید به جای بادمجان دلمه‌ای از بادمجان‌های معمولی درشت هم استفاده کنید، فقط باید آنها را طولی برش بزنید تا جایی برای ریختن مایه گوشت باز شود.

این دلمه‌ها را روی گاز هم می‌توان پخت. فقط ظرفی که انتخاب می‌کنید باید پهن باشد تا دلمه‌ها در کنار هم قرار گیرند. این نوع دلمه را نباید روی هم گذاشت. کمی آب در ته ظرف بریزید و در آن را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. بعد از پخت مثل روش قبل شربت را اضافه کرده، سپس پنیر پیتزا را بریزید و کمی روی حرارت بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود.

فوت‌وفن

در حین پوست گرفتن بادمجان‌ها می‌توانید آنها را به شکل راه راه درآورید. یعنی یکی در میان یک باریکه پوست روی بادمجان‌ها باقی بگذارید، این کار، هم در زیبایی غذایتان موثر است و هم دلمه‌ها بعد از ریختن مواد درونشان، ترک نمی‌خورند.

اگر شربت را قبل از پخت روی دلمه‌ها بریزید پوست فلفل‌ها سفت می‌شود.

کد خبر 777365 منبع: همشهری آنلاین

  • خورشتی که حتی از قورمه سبزی هم خوشمزه‌تر است!

  • یک غذای سنتی با نمایی مدرن

  • تکلیف تعطیلی شنبه و یک‌شنبه هم مشخص شد | توضیحات استاندار تهران

  • تصاویر ۴ تروریست بازداشتی توسط سپاه و سلاح‌های آنها | تروریست زخمی داخل آمبولانس

  • چند درصد مردم موافق حجاب هستند؟ | به قوانین بازدارنده در زمینه عفاف و حجاب عمل نشده است | همه خانواده‌ها مطالبه گر قانونمندی در حوزه عفاف و حجاب هستند

  • تصاویر | جزئیات بی‌حرمتی در روز تاسوعا در اراک | هتک حرمت دختر و همسر شهید مدافع حرم | چادر و روسری از سرش کشیدند و پاره کردند

  • اقدام عجیب طالبان درمورد فعالیت کمیته امداد امام خمینی (ره) در ۳ شهر | واکنش مقام ایرانی

  • عکس | مهمان جنجالی در دانشگاه علم و صنعت | سمانه خضرائیان کیست؛ چه کسی پاسخگوی حضور او است؟

  • جدایی ستاره جنجالی استقلال قطعی شد | جواد نکونام ناامید شد

  • کشف گنج بعد از آوار شدن سقف یک خانه در تهران

  • خورشتی که حتی از قورمه سبزی هم خوشمزه‌تر است!

  • ستاره پرسپولیس به توگیجی ژاپن پیوست | اولین تصویر با پیراهن تیم ژاپنی

  • واکنش آل‌هاشم به ضرب و شتم زن محجبه | سکوت در مقابل این خشونت عریان قابل پذیرش نیست

  • توافق پرسپولیس با یک ستاره خارجی | پاداش قهرمانی هم مشخص شد!

  • دلایل ابتلا به سرطان روده‌ بزرگ چیست؟

  • من که رفتم ۲ بازی به پرسپولیس را باختند | یک عده ذهن ساپینتو را خراب کردند

  • اقدام جنجالی پرسپولیس برای نقل و انتقالات | نزدیک‌ترین گزینه برای انتقال به پرسپولیس

  • طرز تهیه آب‌دوغ خیار به سبک سفیر استرالیا در تهران + فیلم

  • اینفوگرافیک | راه‌اندازی ۲۲ ورودی جدید در ایستگاه‌های ۴ خط متروی تهران

دیدگاهتان را بنویسید